Gema Climent

Gema Climent

Gema Climent Martínez és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València i a més a més posseeix el Màster en Neuropsicologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i un Postgrau en Neuropsicologia Infantil per la Universitat de la Rioja.

Amb experiència de més de 10 anys en neuropsicologia clínica, i més de 8 anys en projectes en els quals la importància de l’evidència rau en la psicometrització de variables cognitives.

L’any 2008 s’uneix al projecte Nesplora, technology & behavior. Es dedica a la investigació i desenvolupament de qualsevol aspecte de la tecnologia que pugui beneficiar la salut en col·lectius de l’àmbit de les neurociències.

Ha treballat tant a la clínica directa com en instituts d’investigació.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *