Unai Diaz-Orueta

Unai Diaz-Orueta

Doctor en Psicologia per la Universitat de Deusto-Bilbao, el 2006.

Té experiència com a psicòleg clínic des de 2000 al Crownsville Hospital Center, Hospital de Bermeo, Espanya, Residència de la Loma, Espanya (2003-2005) i Zutitu SL.

Amb una beca de la Fundació Universitària Oriol-Urquijo (2003-2005), va realitzar la seva tesi doctoral “Efectes de la intervenció psicològica en el deteriorament cognitiu en persones grans residencialitzades” publicada per UMI Dissertation Publishing, Ann Arbor, MI (USA).

De 2007 a Febrer de 2008 va impartir diversos cursos de manteniment de les funcions cognitives, benestar personal i risoteràpia per a gent gran, dins de l’empresa IPACE, de Vitòria. Des de Febrer de 2008 fins a Maig de 2012, va treballar com a psicòleg investigador a la Fundació Ingema, en diversos projectes relacionats amb envelliment i discapacitat física.

Des de Maig de 2012, va treballar com a investigador en el Departament de R + D + I de Nesplora SL, i des de Maig de 2014, va compaginar la seva tasca a Nesplora amb la de professor col·laborador en el Màster de Neuropsicologia i Educació de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR). Des de Febrer de 2016, és investigador postdoctoral a la School of Nursing and Human Sciences, Dublin City University (Irlanda).

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *