Anna López

Anna López Sala

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Neuropsicologia de l’adult i infantil de la UAB. Té reconeguda l’Expertesa en Neuropsicologia pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Des del 2004 fins l’actualitat treballa com a neuropsicòloga adjunta del Servei de Neurologia de l’Hospital Sant Joan de Déu. La seva expertesa està en el camp de l’epilèpsia fàrmacoresistent.

També avalua nens amb diferents patologies del Sistema Nerviós Central, tant adquirides com genètiques. Està implicada en diferents projectes de recerca sobre la detecció precoç dels trastorns de l’aprenentatge, sobre l’afectació de l’epilèpsia en l’afectivitat, identificació de dificultats atencionals en nens epilèptics…

Anna López

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *