Nina Gramunt

NINA-GRAMUNT_Foto (1)

La Dra. Nina Gramunt és Neuropsicòloga i compta amb una experiència de prop de 20 anys en l’entorn  de  la  Neuropsicologia  Clínica,  el  que  l’ha  fet  bona  coneixedora  de  les  complexes interaccions entre cervell, conducta i cognició. El seu principal focus en l’atenció clínica i en la investigació   han   estat   les   demències,   havent   fet   un   gran   recorregut   en   l’avaluació,   el seguiment i la investigació d’aquestes malalties. En els darrers anys, gran part dels seus esforços  s’han  adreçat  a  la  promoció  de  l’envelliment  actiu  i  saludable.  És  autora  de  materials destinats a difondre aquesta forma d’enfocar l’etapa més avançada de la vida entre la població general  i  a  posar  a  l’abast  de  molta  gent  recursos,  no  només  per  a  estar-ne  informat,  sinó també  per  a  fomentar  l’estimulació  cognitiva  i  promoure  la  socialització  entre  les  persones grans.

La  Nina  és  professora  del  Màster  de  Neuropsicologia  (Universitat  Autònoma  de Barcelona)  i també ho ha estat en la llicenciatura de Psicologia (Universitat Ramon Llull).

Des de fa cinc anys treballa al BarcelonaBeta Brain Research Center, l’institut de recerca de la Fundació  Pasqual  Maragall,  essent  investigadora,  entre  d’altres  projectes,  de  l’estudi  Alfa (Alzheimer i famílies), adreçat a l’avenç en la detecció precoç i la prevenció d’aquesta malaltia, i autora de diversos articles científics.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *