Maria Garau

Maria garau

Maria Garau és llicenciada en Psicologia per la Universidad Autònoma de Madrid (UAM). Ha cursat el Màster en Neuropsicologia clínica de l’adult i infantil de la UAB i el Màster en Rehabilitació Neuropsicològica de l’Institut Guttmann.

És Experta en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Actualment treballa com a neuropsicòloga amb població infantil a la Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar (UTAE) de l’Hospital Sant Joan de Déu i amb població adulta al Servei Integral de Rehabilitació Neurològica (SIRN). Combina la pràctica clínica amb la recerca a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu i amb la docència a la Universitat Oberta de Catalanya (UOC).

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *