Roser Nadal

Roser Nadal

Em vaig llicenciar en Psicologia a la UAB i vaig realitzar la tesi doctoral a la Unitat de Psicobiologia sobre els efectes de l’etanol en el comportament. Vaig obtenir després una plaça de professora ajudant i vaig estar un any com a professora visitant a la Wake Forest University, on vaig treballar en el paper dels sistemes nicotínics en l’addicció alcohòlica. Posteriorment vaig obtenir una plaça de professora titular en Psicobiologia a la UAB.

Després d’un període de temps treballant en aprenentatge i memòria, em vaig incorporar el 2002 a la meva línia d’investigació actual a l’Institut de Neurociències de la UAB on codirijo amb Antonio Armario una línia de recerca en el camp de la Neurobiologia de l’estrès.

He fet altres estades de recerca a la University of California a San Francisco (2000), a la University of Colorado a Boulder (2010) ia la University of British Columbia (2013). He estat 6 anys Vicedirectora de l’Institut de Neurociències de la UAB (2010-2016). En l’actualitat estic en el Programa Icrea-Acadèmia (2015-19) de la Generalitat de Catalunya

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *