Juan Carlos Cejudo

Foto JCC (1)

El Dr. Juan Carlos Cejudo és Neuropsicòleg a la Unitat de Demències i Trastorns Cognitius (UDDC) de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.
Doctor pel Departament de Medicina Legal i Psiquiatria. Facultat de Medicina UAB (Barcelona, 2017).
Ha participat en múltiples projectes d’investigació, destacant els realitzats en fMRI al Martino’s Center de Boston, l’estudi COST, projecte Europeu de estudi del dolor. Actualment és investigador principal del projecte “Neuromodulació del complex amigdalí a la malatia d’Alzheimer”.

Des de 2006 és tutor de pràctiques del Màster en Neuropsicologia Clínica de l’Institut Superior Estudis Psicològics, i des de 2008 és professor del Màster de Psicogeriatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. En l’especialitat de Psiquiatria és formador dins dels programes PIR i MIR de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *